zondag 17 mei 2015

De Biesbosch

Wat een prachtig weer hebben we!
Na mijn IJsland avontuur heb ik wel behoefte aan wat zon, het was er erg koud en we hebben veel sneeuwstormen gehad. Helaas heb ik wegens mijn gezondheid de reis niet kunnen afmaken, maar nu ruim een maand verder begin ik gelukkig weer wat te herstellen. Toch heb ik daar vier kleine uitstapjes kunnen maken, IJsland heeft een enorme bijzondere indruk op mij gemaakt en hoop in betere gezondheid nog een keer terug te keren! Dit heb ik maar toch mooi gedaan en meegemaakt :-).

Vandaag heb ik wat foto's met mijn mobiel gemaakt nu ik weer eens even buiten kon zijn, de kwaliteit is natuurlijk niet super, maar ik vind dat mijn telefoon ook erg mooie foto's maakt! Ik hoop volgende week de foto's van IJsland te kunnen gaan uitzoeken en uiteraard zet ik ze uiteindelijk ook hier op mijn blog. :-)

Wanneer ik nog niet mee kan lopen, als mijn moeder onze hond uitlaat, blijf ik in de auto zitten om toch even van het uitzicht te genieten en met de deur open alle heerlijke geuren flink in te ademen. Rond de auto heb ik vandaag deze foto's gemaakt.`
FluitekruidWaterdruppels in een spinnenwebMeidoornbloesem

Meidoorn, ze ruiken altijd zo lekker!


2 opmerkingen: